Renovatie, installatie én afwerking!

Volledige of gedeeltelijke dakrenovatie

Een bestaand dak renoveren, is perfect mogelijk en komt vaak goedkoper uit dan complete vernieuwing. Voor gedeeltelijke of volledige dakrenovatie in Gent klopt u best aan bij Rudy Galvez. Daarnaast ook plaatsing van isolatie en afwerking van de zolder.

Meerwaarde met een dakvenster

Wanneer u de dakbedekking laat vernieuwen, is het ook het ideale moment om een dakraam of rolluik van Velux te plaatsen. Zo trekt u extra zonlicht en warmte naar binnen, wat zeker een meerwaarde zal bieden voor zolderkamers. Deze methode van dakrenovatie wordt vaak toegepast en laat uw woning er weer als nieuw uitzien.

Bespaar 30% met isolatie

Naast plaatsing van dakramen is het ook een goede aangelegenheid om het warmteverlies van uw huis aan te pakken. Door voldoende en correct te isoleren, kan er maar liefst 30% worden uitgespaard op de energiefactuur.

Neem contact op

Wanneer u schade aan (een gedeelte) van uw dak heeft, moet u niet langer twijfelen om een dakspecialist in de arm te nemen. Na het opmeten van de schade wordt er een offerte opgesteld en kunnen de werken na goedkeuring binnen de veertien dagen aanvatten.

Rudy Galvez
Clikc+