100% waterdicht met roofing!

Roofing, de ideale dakbedekking

De populariteit van platte daken is geen onverwacht fenomeen. Vandaag de dag zijn materialen meer dan ooit waterdicht en hebben ze een sterke isolatiefunctie. Voor de plaatsing van roofing in Gent op uw dak, is Rudy Galvez uw ervaren dakpartner.

Met meer dan twintig jaar op de teller heeft de dakwerker een karrenvracht ervaring in het plaatsen van platte daken, zowel bij nieuwbouwpanden als renovatiewerken. De draagstructuur wordt gevormd in hout of metaal.

Perfect waterdicht dak

De levensduur van uw plat dak is sterk afhankelijk van de kwaliteit van de roofing en de vakkundige plaatsing. Daarom wordt alleen gewerkt met de beste kwaliteitsmerken. Bitumen is een ideale dakbedekking voor een waterdicht plat dak. Het biedt verschillende voordelen. Dit materiaal kan zowel voor nieuwbouw als voor renovatie worden toegepast.

Neem contact op

U kan uw huis zo mooi inrichten als u wil, maar zonder een stevig en goed isolerend dak is er niet zo veel aan. Wil u een nieuw plat dak met roofing laten plaatsen of is uw bestaand plat dak aan herstelling toe? Contacteer Rudy Galvez voor een perfecte installatie.

Rudy Galvez
Clikc+